NIEUW!

Betaal direct, veilig en snel online

met MultiSafepay!

KLANTENSERVICE: +32 11 54 75 89

 

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR RETOURNEREN WEBSHOP BESTELLINGEN.

 

 

Artikel 13. Retournering of ruilen

Artikel 13.1. - voorwaarden retournering / ruilen

Ruilen of retourneren van onze producten kan binnen 14 dagen na aankoop, op vertoon van factuur of kassabon.

Artikel 13.1a. - Producten worden enkel teruggenomen indien deze ongebruikt zijn.

 Artikel 13.1b. - Producten worden enkel teruggenomen indien deze onbeschadigd zijn.

 Artikel 13.1c. - Indien het product verpakt wordt verkocht, dient het product in een ongeopende verpakking te worden geretourneerd

 Artikel 13.1d. - Gepersonaliseerde producten / maatwerk zijn uitgezonderd van dit artikel, artikel 13.4. vervangt de werking hiertoe.

 

Artikel 13.2. - bij twijfel

Indien de opdrachtnemer twijfelt aan de goede trouw van de opdrachtgever, doordat bijvoorbeeld de verpakking is geopend en / of het product gebruikt lijkt te zijn, is de opdrachtnemer gerechtigd enkel het ruilen van het product toe te staan, een tegoedbon aan te bieden of geheel geen retournering of ruiling uit te voeren.

 

Artikel 13.3. - retour- en ruilwijzen

Artikel 13.3a. - Bij retournering van een product krijgt opdrachtnemer in beginsel het betaalde aankoopbedrag geheel geretourneerd cash, of binnen 7 werkdagen op de gewenste rekening gestort.

Artikel 13.3b. - Opdrachtnemer kan beslissen geen cash uitbetaling te doen, maar een tegoedbon van gelijke waarde aan het aankoopbedrag uit te keren.

Artikel 13.3c. - Ruilen kan enkel voor producten van eenzelfde aankoopbedrag of door bijbetaling. In geval van ruilen van een product wordt geen cash terugbetaald.

 

Artikel 13.4 - retournering of ruilen gepersonaliseerde producten/ maatwerk

Gepersonaliseerde producten zijn alle producten (zoals bedrukt textiel, bedrukte tegels, bedrukte klokken etc.) welke enigerlei zijn gepersonaliseerd of aangepast zoals bijvoorbeeld bedrukkingen, bestikkeringen, gemaakte ontwerpen etc.

Artikel 13.4a. - Conform federale en Europese regelgeving kunnen gepersonaliseerde producten na bestelling niet worden geretourneerd, geannuleerd en / of worden geruild, onverminderd de wettelijke garantievoorwaarden.

 

Artikel 13.5. - bedenktijd online aankopen / HERROEPINGSRECHT

Conform de Belgische wet, heeft opdrachtgever (indien consument), bij aankoop online, 14 kalenderdagen bedenktijd, vanaf het ontvangst van het product/ de producten, en kan het bestelde product / de producten retourneren zonder hiertoe redenen te geven aan opdrachtnemer.

 Artikel 13.5a. - De voorwaarden van artikel 13.1 zijn onverminderd van kracht voor de retournering van online aankopen

Artikel 13.5b. - Het (de) bestelde product(en) dient (dienen) binnen uiterlijk 3 werkdagen nà het verlopen van de wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen te zijn geretourneerd

 Artikel 13.5c. - De (eventuele) kosten van retournering zijn geheel op kosten en risico van de opdrachtgever

Artikel 13.5d. - Indien het product/ de producten binnen de gestelde termijnen en onder de genoemde voorwaarden zijn geretourneerd, wordt binnen 30 kalenderdagen het volledige aankoopbedrag overgemaakt op een door opdrachtgever gewenste rekening.

 

 

Artikel 14. (Bedrukt) textiel

Artikel 14.1. - bedrukt (textiel)

Al het bedrukt textiel is maatwerk en wordt op aanvraag van opdrachtgever geproduceerd; ook indien voorbeelden/ ontwerpen van opdrachtnemer worden gedrukt, is sprake van maatwerk. Ook alle andere bedrukte artikelen zijn in alle gevallen op maat geproduceerd en geleverd.

 Artikel 14.1a. - retour en / of ruiling is derhalve, conform artikel 13.4, niet mogelijk

 

Artikel 14.2. - pasmaten

Indien gewenst door opdrachtgever, zal opdrachtnemer pasmaten ter beschikking stellen voor het passen van textiel

 Artikel 14.2a. - Pasmaten kunnen worden gepast in de “Arttra-Store”

Artikel 14.2b. - Indien gewenst kunnen pasmaten worden meegenomen door opdrachtgever, ten einde de pasmaten op eigen locatie te passen. Hiervoor zal een borgsom in rekening worden gebracht, welke bij onbeschadigd retour direct en cash zal worden geretourneerd.

Artikel 14.2c. - Indien opdrachtgever geen gebruik maakt, of wenst te maken, van de mogelijkheid van het gebruik van passen, is opdrachtnemer in geen geval aansprakelijk voor onjuiste maten. Het textiel kan niet worden geretourneerd en / of geruild, noch kan hiertoe vergoeding worden gevraagd door opdrachtgever.

 

Artikel 14.3. - wasvoorschriften

Opdrachtgever dient te allen tijden zich aan de was voorschriften te houden, zoals deze aangegeven zijn in de kleding.

 Artikel 14.3a. – Bedrukt textiel dient altijd binnenste buitengewassen te worden

Artikel 14.3b. - Indien de reguliere wasvoorschriften het toelaten, dient het textiel gestreken te worden aan de andere zijde van het textiel  dan van de bedrukking. Bedrukkingen zelf mogen NOOIT direct worden gestreken.

Artikel 14.3c. - Bedrukt textiel mag nooit worden gedroogd een droogkast /wasdroger.

 

Artikel 14.4. - vervallen van garantie

Indien opdrachtgever de wasvoorschriften van artikel 14.3 niet volgt, komen onherroepelijk alle garanties op het gehele product te vervallen.

 

Artikel 14.5. - bedrukking aangeleverd textiel

Opdrachtgever kan textiel zelf aanleveren voor bedrukking. In het geval dat het te bedrukken textiel niet van opdrachtnemer zelf komt, kan opdrachtnemer niet op de hoogte zijn van de kwaliteit / drukmogelijkheden van het textiel en kan derhalve;

- geen garanties bieden op de houdbaarheid van de bedrukking;

- in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor eventuele beschadigingen tijdens het drukproces

 

 

Winkelmandje

Gratis verzending

vanaf €100

VEILIG VERZONDEN MET:

Cadeautip!

Schenk een cadeaubon!

Nieuwsbrief

ontvangen

Schrijf je nu in

en ontvang exclusieve

aanbiedingen en kortingen!

ARTTRA-DESIGN

DESIGN - WEB - PRINT - PRODUCTIONS

Wij zijn er van overtuigd dat wij samen met u een prachtig resultaat kunnen realiseren binnen uw budget. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een GRATIS proefontwerp en offerte.

Shop online.

Bestel bedrukte artikelen en reclameartikelen in onze webshop.

Bezoek onze winkel.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw reclameprojecten.

Maak een afspraak.

U kunt ons steeds telefonisch bereiken voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Like, Tweet, Follow.

Volg ons ook op social media, en mis nooit geen acties meer.

Diensten

Producten

Arttra-Store

Praktisch

Logo

Ontwerp

Reclame

Aanleverspecificaties

Web

Belettering

School

Reclamaties

Ontwerp studio

Stickers

Kantoor

Wasvoorschriften textiel

Drukwerk

Reclameproducties

Kleding

Offerte aanvragen

ARTTRA-DESIGN - KONING ALBERTLAAN 1A - 3910 NEERPELT - +32 11 54 75 89 - BE0883.923.188

Copyright Arttra-Design 2015. Alle rechten voorbehouden. Alle vermelde prijzen op deze website zijn excl. 21% BTW. Met uitzondering van de prijzen in onze webshop. Wij werken uitsluitend met onze eigen algemene voorwaarden.

Wij doen er alles aan om de informatie en prijzen op onze site zo accuraat mogelijk te houden. Desondanks kan het zijn dat er onjuistheden of fouten in staan. Daarom zijn alle teksten en prijzen louter ter informatie. Voor de juiste prijzen van onze producten raden wij daarom ook steeds aan een offerte aan te vragen. Laatste site-update: 23-8-16